Ads (728x90)

Edgar Martirosyan, u ovom je trenutku vjerovatno najpoznatiji dostavljač pizze na svijetu, a nedavno je postao prava senzacija nakon što je na binu u Dolby Theatreu na Sunset Boulevardu donio tri velike pizze za neke od najvećih holivudskih zvijezda.


Strani mediji pišu kako je vlasnik lanca holivudskih pizzerija Big Mama's & Papa's ipak malo izvisio, unatoč tome što je voditeljica Ellen Degeneres skupila stotine dolara od velikih faca kao što su Brad Pitt i Harvey Weinstein.

TMZ piše da dostavljač očito nije bio svjestan da je Ellen u šešir Pharrella Williamsa skupila preko 300 dolara.

Edgar je odbio otkriti je li dobio dobio napojnicu i koliko je ista znosila, ali na kraju večeri dobio je nešto puno važnije.


Naime, Variety piše kako je njegov lanac pizzerija dobio nevjerojatnu reklamu koja bi, tvrde stručnjaci, u ovom terminu koštala oko 10,8 milijuna dolara.

Inače, Edgar je za USA Today rekao i da u svojim pizzerijama radi aposlutno sve, od dostave, preko pečenja pizza pa sve do brige za svih svojih 20 restorana koji su u njegovom vlasništvu posljednjih osam godina.


Isto tako, valja spomenuti i da su pizzerije odmah nakon dodjele ostale bez tijesta, a zbog popularnosti se srušila i njihova službena stranica.

To je izazvalo pravu buru reakcija na društvenim mrežama, a postoji čak i suluda lista zvijezda koje su uživale u pizzi.

No, čini se kako je najvažnije pitanje koliko se novca stvarno našlo u Pharrellovom šeširu i kako je moguće da su neke od najvećih holivudskih njuški, od kojih neki zarađuju i po 20 milijuna dolara po filmu, skupile jedva tristotinjak dolara napojnice.








Post a Comment