Ads (728x90)


Christoph Rehage odlučio je samo početi hodeti te je krenuo iz Pekinga. Nakon godinu dana hodanja, odlučio je stati i prekinuti šetnju u Urumqiju, nakon prijeđenog puta od 4.500 kilometara.


Kako biste izgledali da odlučite godinu dana živjeti putujući isključivo na nogama i svaki dan spavati na drugom mjestu? Vjerojatno nakon godinu dana ne biste ličili na sebe, baš kao što je to bio slučaj i sa Cristophom Rehageom.


Rehage je 7. studenog 2007. odlučio iz Pekinga se zaputiti pješke prema Njemačkoj. Krenuo je i nizao kilometre, a svakih 30 do 45 kilometara, zastao bi i napravio fotografiju. Kako je vrijeme prolazilo, njegov izgled se mijenjao, a on je izgledao sve zapuštenije.


Na putu su ga mučili pragmatični problemi. "Što ću jesti, gdje ću spavati?", pitao se Rehage, a prenosi Business Insider. Nisu ga mučili metafizički problemi i velike brige.


Nakon 4.500 kilometara, 25. listopada 2008. godine, odlučio je stati u Urumqiju i prekinuti dugu šetnju. Kad su ga pitali zašto je odlučio stati, odgovorio je nešto što bi vjerojatno rekli mnogi: "Želio sam vratiti svoj život. Morao sam ponovno preuzeti kontrolu nad sobom", poručio je.


U priloženom timelapse videu pogledajte što se dogodi osobi koja se prepusti instinktu i ispusti uzde svojeg života iz ruku. Video je posvetio, između ostalog i ljubavi koja ga je spasila. Nije precizirao na koji način.







Post a Comment